Korzystając z okazji jaką przynosi nam zakończenie starego roku i rozpoczęcie nowego chcemy serdecznie Wam podziękować za to, że kolejny rok byliście z nami.
Dla nas był to rok pełen wyzwań, trudów ale i sukcesów, które nie byłyby możliwe bez Waszego wsparcia, rady czy ciepłego słowa.
Chcielibyśmy wszystkim Wam, naszym klientom, pracownikom, współpracownikom, dostawcom, sympatykom znanym i nieznanym życzyć ze szczerego serca: dużo zdrowia, szczęścia w życiu osobistym i zawodowym, radości bytowania z bliźnimi i radości życia. Mamy nadzieję, że nadchodzący rok przyniesie Wam upragnione sukcesy w realizacji waszych planów, zarówno tych prywatnych jak i profesjonalnych. Wierzymy, że nie zabraknie Wam witalności i słodkości.
Specjalne podziękowania za cały rok wspólnej pracy, zabawy i odkrywania smaków chcemy przekazać najbardziej ważnym dla nas osobom czyli:
Naszym klientom, to Wy pokazujecie nam, że nasza praca ma sens. Dziękujemy także gościom odwiedzającym nas na warsztatach prowadzonych w ramach programu „Szkoła w Mieście” ale i tym którzy korzystają z naszej oferty zajęć indywidualnych.
Pracownikom i współpracownikom urzędów, instytucji i organizacji z którymi mamy lub mieliśmy zaszczyt pracować realizując różne projekty a w szczególności pracownikom:
- Urzędu Marszałkowskiego Województwa Dolnośląskiego, Panu Marszałkowi Cezaremu Przybylskiemu, Panu Michałowi Bobowiec, Panu Ryszardowi Czerwińskiemu, Panu Bartłomiejowi Kubicz , Pani Katarzynie Swiętosławskiej, Pani Monice Michalskiej i Pani Elżbiecie Długosz,
- wszystkim pracownikom Biura Promocji Miasta i Turystyki a w szczególności Pani Małgorzacie Naskrent oraz Panu Radosławowi Michalskiemu i Alfredowi Wagner,
- Muzeum Miejskiego Miasta Wrocławia i Panu Dyrektorowi Maciejowi Łagiewskiemu,
- Muzeum Etnograficznego we Wrocławiu i Pani Dyrektor Elżbiecie Berendt,
- Muzeum Regionalnego w Jaworze i Panu Dyrektorowi Arkadiuszowi Muła,
- Dolnośląskiej Organizacji Turystycznej i Pani Barbarze Jakimowicz-Klein, Pani Agnieszce Hajbura-Michałowska oraz Panu Rajmundowi Papiernikowi i Jakubowi Feiga,
- Szlaku Kulinarnego Smaki Dolnego Śląska i Panu Markowi Janczyszyn,
- znajomym i przyjaciołom z Sieci Dziedzictwa Kulinarnego,
- całej wspaniałej załodze Centrum Kultury Zamek,
- Uniwersytetu Wrocławskiego,
- Uniwersytetu Przyrodniczego,
- organizatorom Święta Chleba i Piernika w Jaworze,
- Wrocławskiego Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Pani Lidii Zyga oraz Panu Robertowi Syta,
- Klubu Sympatyków Transportu Miejskiego,
- Tomaszowi Sielickiemu który dobrym duchem jest.
Naszym dolnośląskim dostawcom bez których niemożliwe byłoby istnienie Pierników Wrocławskich:
Ludziom poznanym w czasie różnych wydarzeń, prawdziwym osobowościom:
- Pawłowi Kędzierskiemu i załodze Kolejkowa,
- całej załodze Centrum Historii Zajezdnia,
- Kamilowi Chmiel i znawcom wody z Hydropolis,
- koleżankom z Muzeum Pana Tadeusza.
Pracownikom, którzy z nami ciężko pracują i wytrzymują nasze pomysły. Bez nich nie udałoby się zrobić nawet połowy tego co myślimy że zrobiliśmy.
oraz wszystkim wspaniałym osobom których nie wymieniliśmy a które poznaliśmy i które nas wspierają i nam kibicują.
Dziękujemy i życzymy Wam wszystkiego co najlepsze, bez Was nie bylibyśmy tam gdzie jesteśmy !